Dziękuję za odpowiedzi, rzeczywiście te wałki AMC to paździerz
co prawda są pełne, ale ponoć tworzywo daje wiele do życzenia.
Aha to p. Świątek to strona Bydgoszcz myślałem, że to okolice Ss w sumie ta sama trasa
.
Dzwoniłem do "swoich opiekunów" Audi, 10-tego wraca z urlopu co mnie cieszy jak
co postanowiłem... wraz z człowiekiem "MagikTDI", któremu powiedziałem ze jezeli sobie urlopuje to pojade na Mineralna, albo zrobie wyciekcze i pojade do Ss już miałem rzucać monetą
przed telefonem,
bez zadnych sprzeciwów z jego strony "pozwolil" jechac na Mineralną lub Sserwis także wiec wie co to i kto to więc respekt
dla owych firm juz jest z mojej strony.
Sprawa wałków sprecyzował się szybko jadąc orczykiem pod góre, wałki tylko oryg. Lecz stwierdził, że wszystko zalezy kto jak regeneruje 100 tyś może być ok, podsumował precyzyjną prace włożoną w mojego klekota i zadal pytanie czy jak mi strzeli takowy wałek bede zadowolony z zaoszczedzonych plnów.
Reasumujac powiedzial szczerze to jest loteria, nie do przewidzenia.
Ok. wiec wykonalem 2 telef. wiec tak 1 maly walek "nowy skadś się znalazł" w ASO
ichnie czary mary i za 3 kolejne kier.X policzyl mi 600 pln za szt. wraz z robocizną + 2x uszczelki od dekielki zaworów, rok gwarancji ASO wpis papier wymiany (wrazie czegokolwiek ASO X odpowiada za to bez wzgledu na skutki kolizyjne). Więc chyba nie jest to koszt z kosmosu...
Do tego pytalem, aby mi przypomnial czy wtryski to my sprawdzaismy bo vp44 i kąt jest git, Turbo wszelkie sekcjje takze, bo czyscilem wszelkie rury, zawory ogólne czyszczenie dieslowskich syfów przy wymienie intercoolera, zapytalem o w/w wtryski sprawdzil w historii takze ok lecz
pytanie nr. 2 zeby nie robic topicku nast.
Czy wsadzenie większych końcówek wtryskiwaczy, ktore takze moge mieć taniej blabla, lecz jest to tak czy siak koszt jest warty ?? Dla MTM od razu pisze ze nie bede juz grzebal przy programie na moce 250ps Nie, to co mam obecnie jest miodem lanym na serce moje i Allroad'a.
dziękuje, za wcześniejsze odpowiedzi
Rogal może by się wypowiedział
, lub inni tunerzy, zawsze chcial bym wysluchac
Thnx