Witam. Mam kilka pytań co do mojej lubej. A więc co do silnika: nowy przepływomierz, turbina po regeneracji, nowy rozrząd z wałkami itp, nowy uszczelniacz na wale, wtryski prowadnice itp itd nowe. Audica nie kopci jest bardzo dynamiczna jak na te 150kuni i wydaje mi się, że wszystko gra - spalanie w normie
Pyt:
1. Mam C6 tam temperatura momentalnie jest taka jak powinna a w C5 zanim sie nagrzeje to muszę bardzo długo jechac i jest to troche męczące bo póki temp nie osiągnie 90 stopni silnik chodzi bardzo głośno - krece max do 2tys i ten proces ciągnie się i ciągnie = irytuję mnie to ;/ Ile to powinno w normie trwac?
2. W korku jak sprzęgło (manual) się zagrzeje zaczyna szarpac strasznie i ciężko ruszyc - to wina docisku? Dodam, że jak juz ruszę i jade tak jakby sie ostudzi wszystko, stane i rusza normalnie bez szarpania.
3. Wczoraj leciałem gdańską. rozpędziłem sie do 200 km/h przeleciałem troche i gdy puściłem gaz zaczeła mi migac żółta kontrolka z pętelkami - to od świec? i co to miało oznaczac?
Dziękuje z góry za odpowiedzi.