mateuszsta20 napisał(a):
Za niedlugi czas przeczytamy, od czego by tu zalozyc hydraulike do 2.5 TDI V6 zeby nie placic takich pieniedzy :?: :peace:
jesli uwazasz ze 80 zł za 1m wezyka to dobra cena to spoko ja mam inne zdanie którego nikomu nie narzucam w innych pojazdach tez płynie paliwo przez wezyki i nikt posiadający golfa 2 nie pójdzie do serwisu po wezyk a mimo to jezdzi 5 x dłyzej niz nie jedno audi...
290 za odme to tez rozbój do bmw e46 kosztuje 90 zł orginał -zwykły kawał materiału nawiniety na rolke brudzi sie i zatyka ,czyste działa cała filozofia ...
rozumiem ze ktos zle to poskałada albo załozy plastykową opaske która sie rozpusci lub nie wymieni oringów ale jak cos jest roboione ze zrozumieniem to zawsze bedzie działac .
kto chce niech utrzymuje serwisy i płaci kosmiczne rachunki oni sie smieja i wymienią wszystko od a do z łacznie z tym co trzeba i nie trzeba ;-). tam pracuja zwykli ludzie czesto uczniowie którzy popełniaja błedy maja instrukcje szkolenia i tyle a zmeczenie czy zły dzien moze spowodowac ze cos sie zapomni i po miesiacu w aucie kuku
odnosnie hydrauliki to pewnie napisze na forum jak ewentualnie znajde w usa za 50 % ceny ina lub cos porzadnego i bede chciał zebrac z 10 ciu chetnych na zakup
odnosnie odmy u mnie na pierwszy montaż w 99r była zamontowana nieorginalna !! nei pamietam teraz nazwy znalazłem dzis ja gdzies w pudlełku z gratami to tak na marginesie by wszyscy którzy sa swiecie przekonani ze kupąjac orginał dostaje sie produkt wykonany przez producenta samochodu...
do wszystkiego trzeba podchodzic z rozwaga i zrozumieniem a nie leciec na reklamie .w reklamie nawet sluby panienskie to zajeb... komedia
pozdro
ps jestem zwolennikiem wyłacznie orginału ale serwis często robi nas w bambuko i trzeba uwazac