.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.lis.2024 22:54:58

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: rada na temat jednego warsztatu
PostNapisane: 22.gru.2009 21:26:44 
Użytkownik

witam.wiec tak.kupilem samochod a6 2.4 i oddalem na wymiane rozrzadu.mialo to podtrwac 1 dzien.wiem ze trzeba tam caly przod sciagnac.ale to robota na dzien.wiec tak;:::powiedzieli mi za wymiane 150zl mysle sobie tanio.dobra robta.jak bylem kupowac rozrzad to mechanik mowil ze tam jest taki tlumik drgan paska rozrzadu i nie trzeba go wymieniac wiec nie kupilem.na drugi dzien mechanik dzwoni i mowi wie pan co?tu duzo rozbierania bende musial wiecej wziasc.mysle no dobra.na 3 dzien dzwonie gotowe mowi no tak.pojechalem a tam przod rozebrany wiskozy nie mogli od kolka pasowego odkrecic to mlotkiem to pokrzywili i przecinakiem pocieli wiskoze.oczywiscie zagadywali mnie zebym nie widzial.oczywiscie z tego tlumika drgan juz olej sie lal.i tak to jest.kupilem wiskoze z lapa.a sprzedajacy mi powiedzial w kulku pasowym sa otwory wklada sie tam ampula blokujac i odkreca sie wiskoze.takrze jesli ktos niechce miec takiej przygody to lepiej do gabrelina pod warszawa samochodu lepiej nie zaprowadza. .i tak jeszcze do wszystkich strzezcie sie warsztatow ktorych nie znacie dlatego ze wleja wam pol oleju swierzego reszte sprzedadza jak im sie uzbiera.zamiast mobila wleja wam lotosa.zamiast wymienic tarcze to stocza a klocki pomaluja sprajem.na wlasne oczy widzialem.a no oczywiscie jeszcze katalizatory lubia tez wyciac.pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 22.gru.2009 21:27:50 
Klubowicz

Auto: Q7 4M
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=2171

jest:
Q7 4M 3,0 TFSI 419 PS/512 Nm
było:
SQ5 Plus
A7 C7 3,0 biTDI
A6 C7 3,0 biTDI
S4 B8 3,0 TFSI
V8 D11 4,2
A4 B6 1,8T q
S8 D2 4,2
S6 C4 4,2
A6 C4 2,5 TDI q
S6 C4 2,2T
A6 C4 2,5 TDI q
A80 B4 1,9 TDI

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1