Witam mam dziwny przypadek zmieniłem koła na zimowe i wyszło coś dziwnego otóż muszę trzymać kierownice skręconą troche w prawo żeby samochód jechal prosto gdy miałem założone alusy 195/65/15 kierownice trzymałem prosto i auto jechało prosto teraz mam stalówki z zimówkami 195/65/15 i gdy kierownice trzymam prosto samochód jedzie w lewą strone
Odrazu mówię że ciśnienie w kołach mam z przodu na jednym i drugim 2.3 a z tyłu 2.1 co jest grane,nie chce przestawiać kierownicy żeby była ustawiona na prost bo wcześniej było ok.Czym to może być spowodowane tym że samochód gdy był podniesiony i koła były skręcane troche jedna strona przykłdowo się skręciła i gdy został opuszczony tak zostało
raczej nie możliwe bo przecież się jeździ i koła się skręcają sam nie wiem macie jakiś pomysł ?? wiem że temat jest głupi ale nie wiem czemu tak się stało .Koła nie mają żadnego bicia jedzie się normalnie co to może być.Mogę odkręcić kierownice i ustawić na wprost ale jaiego grzyba po zmianie kół tak się stalo