Witajcie. Mam pytanie. Jakie felgi będa pasowały do Allroada? Czy odsadzenie (ET) moze być większe? Ponadto o co chodzi z "jack mode". Na forum dostałem już odpowiedz od użytkonika Ława, za co dziękuję. Brzmiała ona tak:
Cytuj:
"jack mode" - używasz za każdym razem jeżeli którekolwiek koło (lub wszystkie na raz) bedzie uniesione nad ziemią. TO JEST OBOWIĄZKOWE aby nie narazić się na uszkodzenie sprężyn pneumatycznych.
Aby wprowadzić zawieszenie w ten tryb należy przytrzymać oba przyciski do regulacji wysokości zawieszenia, prze ok. 5 sek., aż do momentu gdy kontrolka "zawieszenia" na desce rozdzielczej zapali się na stałe.
Na panelu sterownia wys. zawieszenia rownież bedzie się świeciły diody przy przyciskach "góra - dół".
Wszystko co napisałem powyżej robisz na przekręconym kluczyku w stacyjce lub odpalonym silniku.
mam w związku z tym pytanie. Czy "kontrolka "zawieszenia" na desce rozdzielczej zapali się na stałe" mam rozumiec kontorlke poziomu regulacji zawieszenia na zegarach? Bo rozumiem, że zapala się na stałe także przyciski góra-dół oraz diody pokazujkące poziom zawieszenia (wszystkie). Dodatkowo, czy po zgaszeniu auta to się nie wyłączy?? Dzięki za odpowiedzi.