Mamy kolejny problemik z Audi A4 B8 2.0T 2009 rok , po przygodach ze żłopaniem oleju wiadrami i wymianie na gwarancji dołu silnika problem ustał , natomiast powstał nowy problem dziwnych wibracji w przedziale prędkości 120 - 160 km/h objawia się to wibracją nadwozia szczególnie czuje się to pod nogami kierowcy , pasażera , troszke mniej na kierownicy. Zostało przejżane zawieszenie w ASO , zostały doważone koła i jest jakby lepiej ale nie tak jak było na początku użytkowania auta. ASO twierdzi , że wina leży po stronie opon auto od nowości w naszych rękach przebieg 39 tys km. Znalazłem gdzieś na zachodnich forach , że sprawa jest dość popularna również w A5. ASO twierdzi , że to zawieszenie jest delikatne i że jakiś tam wachacz odgrywa tam rolę jakiegoś stabilizatora i to jest zbyt delikatne roziązanie itp itd i nic z tego nie wynika jak drgało tak drga. Znalazłem coś takiego na takim forum
http://www.audizine.com/forum/showthrea ... ers-inside coś tam jest napisane jakie rzeczy trzeba wymienić żeby problem zniknął :
1x 8K0-498-998 Conv. Kit
2x N-107-315-01 Bolt
2x WHT-001-987 Nut
2x WHT-000-785-B Nut
kompletnie nie mam pojęcia co to za części i czy faktycznie to pomoże , możecie mi napisać co to są za części i czy ktoś może miał już taki problem i go rozwiązał ?