Ja dzis kupilam tarcze i klocki w sklepie Euro Car Parts. Powiedzialam, ze chce oryginalne, nie chce taniego padla. Nie wiem jaka to jest firma ale jak lukam teraz na ich strone to wyglada na to, ze sa tez firmy PAGID. W kazdym badz razie powiedzieli, ze sa oryginalne Audi. Za komplet na tyl zaplacilam prawie 100 funtow co wychodzi okolo 470 zlotych. Bede je zakladac dopiero w weekend takze poki co nie wiem jak sie beda sprawowac. Mam tylko nadzieje, ze nie kupilam czegos tylko na kilka miesiecy jak to bylo w przypadku mojego poprzedniego auta
Mam jeszcze pytanie. Swieci mi sie kontrolka, ze musze wymienic te klocki i tarcze z tylu. Czy jest jakas konkretna procedura jak to wymienic?? Jak wymienie, to bedzie mi dalej to swiecilo czy kontrolka zgasnie mi sama??
Z gory dzieki za info chlopaki
P.S. Chlopaki, sprawdzilam i rzeczywiscie sa firmy PAGIT. Czy to maja byc wlasnie oryginalne tarcze i klocki Audi?? O_o
Tarcze wygladaja na porzadne ale klocki wizualnie wygladaja na padlo
No nie wiem, zobaczymy jak beda sie sprawowac.
Czy cena takich czesci zalezy rowniez od jakosci?? Widzialam na stronie Euro Car Parts klocki w cenie okolo 70 funtow, a ja za komplet z tarczami dalam prawie 100 futow. Czy to znaczy, ze te co ja kupilam moga byc gorsze??