Witam po wielu godzinach wertowania internetu nie znalazlem nic co dokladnie opisalo by moj problem a mianowicie : posiadam all road c5 2.5 tdi manual 2001r z reduktorem, bywaly juz wczesniej jakies drobne problemy z miechami nie trzymajacymi powietrza itp ale tym razem problem wydaje mi sie nie dosc ze powazny to nie spotkalem sie z nim nigdzie u nikogo... Zaczne od poczatku auto mam od prawie dwoch lat, w marcu 2014 pojechalem autem do niemiec( nie dojechalo z blizej mi ńie znanej przyczyny, na srodku autostrady nagle jakby przestalo dostawac paliwo i umarlo... Po 3 godzinach przyjechal znajomy ze sztywnym holem i plakiem... Wystarczyl plak i odpalilo mimo wielu prob zaraz po awarii i mniej wiecej co godzine do jego przyjazdu, przejechalo kolejne 200km i umarlo zupelnie... Na sztywnym holu dotarlo do jego domu, przez kolejny tydzien probowalem je odpalic z plakiem ale juz nic nie pomoglo... Zmuszony bylem wrocic do kraju i dopiero wczorAj po pol roku moglem wrocic po autko - laweta, przywiozlem auto do krAju do mojego zufanego mechanika od 2.3 20v 7a odpalil je w 5 min, ale z bledami abs esp i zawieszenia ktorych wczesniej nie bylo, pokopalem w interecie i wyszlo mi ze to komputer sterowAnia skrzynia itp, auto w niemczech mocno zalalo sie woda;( z prawej strony z przodu mega duzo wody z tylu umiarkowNie.Wyciagnelismy komputer z pod dywanu i doslownie byl pelen wody i zasniedziAly, auto jezdzilo normalnie z tym ze abs esp i zawieszenie kompletnie nie dzialaly, ale auto sie poruszlo, postanowilismy sprobowac wyszuszyc kompa (siemens 4z7 927 755) proby te daly tylko jedno auto dalej odpalalo z tym ze przestalo jezdzic czyli dawalem bieg i nic sie nie dzialo nie mam pojecia czy musze kupic kompa za ponad 1000 zl czy co mam wogole robic?! Bardzo prosze o pomoc i nie kasowanie posta bo naprawde wariuje co mi sie dzieje z autkiem jesli czegos nie napisalem albo cos jext nie jadne prosze pytac z gory dziekuje
|