Cześć.. Sorki ale doczepiam się do tematu gdyż jakoś nie mogę poradzić sobie z założeniem nowego wątku!! Audi A6C5 Alloroad 2.7T 2000r.
Czytając forum widzę ze pneumatycznemu zawieszeniu jest udzielony spory wątek!! Lecz niestety nie trafiłem na opisany taki sam problem co ja mam w swoim Allroadzie!! Chyba ze coś przeoczyłem albo źle sobie zinterpretowałem!! Wiec przejdę do szczegółów.
Autko mam prawie pół roku.. zaczął mi szwankować Kompresor aż niestety padł. (Poprzedni właściciel niestety założył chiński wiec nie dało się go zregenerować i musiałem zakupić nowy!! Zdecydowałem się na używkę zregenerowany firmy Wabco. Był tez wymieniony tłumik, filtr, przekaźnik! Wszystko chodzi tak jak powinno ale jest jeden problem!!!!
Samochód po każdym zamknięciu z kluczyka samoistnie wskakuje na 3 poziom wysokości!!!! Trzech mechaników u których byłem nie bardzo potrafią sobie poradzić z tym!!! Na Wagu nie wyskakują żadne błędy zawieszenia!! Kodowanie jest w porządku.. adaptacja zawieszenia tez zrobiona!!
Bardzo proszę o pomoc!!