Witam, wczoraj zostało wymienione całe zawieszenie łącznie z amorkami. Mojemu mechanikowi wymiana zajęła prawie 8h, mówił że ciężko szło itp.Na koniec dnia poinformował mnie ze nie ma pewności że jest to 100% oryginał lema nr tego zestawu:27421. Wracając do domu myślałem autentyczności tego zawieszenia i o to co zaobserwowalem, o tuz a aukcjach na ebay.de wpisując ten numer z kartonu lema sa takie zawieszenia, tylko różnica jest w dolnym tylnym? wahaczu, na tulei z tylu jest taka jakby plastikowa podkladka a w niektórych zestawach jej nie ma. Na tych moich wahaczach sa napisy Lem, De i zrobiony taki szlif jakby starty znak audi. Kupiłem to w hurtownii z Kostrzyna n. odra, sprzedawca zapewniał mnie o oryginalności, 2 lata gw. czy to jest wg.waszej opinii oryginał? Jaka funkcję spełnia ta podkładka/nakładka plastikowa?
_________________ -kiedy rozum śpi, budzą się potwory ----------------------------------- Audi a6 c5 avant 2001 1.9 130km AVF- MOJ Audi a6 c5 sedan 1998 USA 2.8 193km ACK quatrro tiptronic gaz LPGTECH- ŻONKI:P (BYŁO) VW Polo cross 1.9 AXR Żonki:P
|