damianek napisał(a):
Witam ponownie. Stuki jak były tak sa dalej a nawet słychac bardziej. Do tematu, ostatnio spotkałem sie na piwku z mechanikiem i wspomniałem że mam taki problem ze stukami. Sam miał B4 i cos mu sie telepało z przodu, wymieniał po kolei nawet kupił używany macperson aż w koncu z kolegów mechaników podpowiedział mu że przy wymianie łożyska na macpersonie obowiązkowo trzeba wymienić nakretke którą sie skreca to łożysko. Wybieram sie do sklepu po tą nakretke i w wolnej chwili robie kolejne wyciszenie zawieszenia tylko nie wiem czy wymiana samej nakretki teraz cos pomoze bo koles powiedział że teraz to może byc herbata po obiedzie bo łożysko mogło sie już znowu rozwalic. Po wymianie dam znac jaki jest tego efekt
hehehe to dobre bo od jakiegoś czasu mam to samo w B3 lewa strona na maxymalnym wychyle czasem nawet nie ruszająć
wymieniona poduszka, sprawdony swozeń ,amor,stabilizator , wymienione tuleje na sankach , wachacze ok przeguby też OK
i co i nic
kurde niemam czasu grzebac w tym narazie ale jak ktos na coś wpadnie sensownego to dajcie znac
stawiam piva dla zwycięzcy konkursu co to za melodia a raczej z kąd hehhhee