BlackSpider napisał(a):
No to ja sie wypowiem na temat tych opon bo mialem okazje jezdzic na nich przez krotki okres. Oponki mialy niecały rok czasu bieznik ok 7,5 mm rozmiar 225/45 na 17 calach. Oponki smigaly w moim b4 2.0 ABK. Autko kupilem juz na tych oponach. Wrazenia na suchym calkiem niezle sie spisywaly, byly dosc twarde, wada cholernie chalasowaly, za to na mokrej nawierzchni porazka totalna, kazdy zakret i hamowanie to strach w oczach czy aby nie bedzie to ostatnia rzecz w twoim zyciu. Rwaly przyczepnosc przy kazdym mocniejszym wcisnieciu gazu na mokrym. Po miesiacu jazdy jedna trafil szlak pekla na boku. Wiec wymienilem caly kpl od tego czasu jakos sceptycznie podchodze do produkcji malo znanych firm. Opona wystrzelila przy jezdzie miejskiej i szczescie na tyle, a gdyby to byl przod i jazda w trasie z wieksza predkoscia nie chce myslec.....Tak wiec moje zdanie jest neagtywne, opony zachowywaly sie do bani w aucie ze 115 kucami i z waga mniejsza niz w a6, wiec osobiscie odradzam zakup
Konkretnie i na temat...tego się spodziewałem, że będą zbyt twarde...guma z której są zrobione wydaje się za mało elastyczna, stąd mogą być śliskie i głośne.