.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.lut.2025 00:10:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Sitenbloki belki podsilnikowej w A6 C6
PostNapisane: 28.sie.2013 15:24:02 
Użytkownik

Auto: A6C6 2,7TDI CANB
Powiedzcie mi Panowie, czy w Warszawie mogę w jakimś normalnym warsztacie wymienić sitenbloki belki podsilnikowej w A6 C6? Wiem, że dużo z tym roboty i zbiżność trzeba robić - stad cena w ASO ok. 2000 zł. Chciałbym jeszcze przy okazji wymienić tarcze i klocki oraz zamontować spryskiwacze do reflektorów.
Znacie taki zakład gdzie zrobią to profesjonalnie i w dobrych pieniadzach? Bo ostatnio przy wymianie oleju i filtrów w jednym z serwisów na Zoliborzu głowili się przez dłuższy czas jak dostać się do filtra powietrza :-)
Czy może według Was lepiej to zrobić w ASO? A jesli tak to u Szewczyka na Radzymińskiej czy może w Auto Vivie na Połczyńskiej?

Tytuł: Re: Sitenbloki belki podsilnikowej w A6 C6
PostNapisane: 28.sie.2013 16:04:50 
Użytkownik

Auto: AFN, BPP, BDN
Tutaj możesz spróbować ;) http://www.autobodex.waw.pl/strona50.htm

Tytuł: Re: Sitenbloki belki podsilnikowej w A6 C6
PostNapisane: 30.sie.2013 09:27:49 
Użytkownik

Auto: A6C6 2,7TDI CANB
Probe041 napisał(a):

Dzięki za info - wszystko fajnie, na pewno takich rzetelnych serwisów jest więcej w Warszawie tylko że nie ustawiają geometrii. A poza tym kiedy zsumowałem sobie cenę klocków i tarcz firmy ATE z Intercarsu to wyszło mi prawie 1500 zl, robocizna wyszła by około 200zł, nawet w ASO wychodzi 360 zł ale co ciekawe robocizna łacznie z materiałem nie przekracza 1500 zl. Chyba wstawiaja oryginały, bo system hamulcowy jest ATE to i chyba elementy daja dedykowane pod ten system.
Wiem, że wiekszość z Was nie ma dobrego zdania o ASO ale czasem jest u nich wygodnie bo nie trzeba czekać dwóch tygodni żeby coś zrobić w samochodzie.

Strefa czasowa: UTC + 1