.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.sty.2025 14:12:52

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem ze wspomaganiem Audi TT
PostNapisane: 29.mar.2014 11:38:55 
Użytkownik

Witam od chwili jak kupiłem auto miałem problem ze wspomaganiem wyciek przy przewodzie,dziwny dzwięk pompy i ustaliłem że przewód wspomagania jest nieszczelny co spowodowało jego wymianę lecz mimo to brzęczenie podczas skręcania po postoju pompy pozostało co wskazuje ze powoli umiera...teraz jezdze na zimówkach jeszcze 16-17cali co jest wskazane w audi tt nie sprawia to większego kłopotu przy tym rozmiarze felg ,pompa czasem się odzywa ale generalnie daje race,przyszedł już czas na letnie opony powoli więc zakładam z powrotem 18/225 cali i tu zacznie się problem wymiana pompy wspomagania chyba nie da za wiele obecnie jest to standardowa podobna ma 90bara ktoś ostatnio zaproponował żeby przy takich dużych kołach wrzucić pompę 120bara tylko nie mam pojęcia która była by odpowiednikiem do audi tt 2000r z jakiego innego samochodu proszę o radę? lub może też jest ktoś to ma tt i lata na 18 lub 19 cala feldze i na oryginalnej z audi pompie smiga i wszytko gra czekam na rady ! pozdrawiam

Strefa czasowa: UTC + 1