.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.lut.2025 14:54:39

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [80 b3 2.0 16v] wymiana przedniego zawieszenia i nie tylk
PostNapisane: 15.lut.2007 01:05:50 
Użytkownik

witam jakoś za miesiac będę wymianił w sym aucie całe zawieszenie przód - amory siodła końcówki drążków łożyska - na same amory zakąłdam ze wydam około 250 zł co byśie mi polecili - myślałem o sachs- zas kayabie oraz monroe co moglibyście mi polecić z tych 3 producentów do tej sumy - następne pytanie - zauwarzyłęm że macphersony są u mnie troszkę skorodowane od górnej strony tam gdzie się je rozkręca aby wymienić wkąłd amortyzatora jak to zakonserwować ?? oraz ostatnie nurtujące mnie pytanie -- poprzedniej zimy wpadłem w pośliz autem i uderzyłem lewą stronaw murek na początku myślałem że wgiąłem tylko mocowanie zderzaka - nie pogiołem żadnej blachy nic ale jakosteraz zauwarzyłem ze lewe koło jakos dziwnie się przesuneło w stronę drzwi kierwocy - napewno przy wyprostowanycvh kołąch między oponą a nadskolem w pozycji poziomej w punkcie osi jest miejsza odległosc anizeli z prawej - czy mogłem wykrzywić wachacz ?? koło podczas tego poślizgy nie uderzyło w murek lecz lekko skręcone w prawo podjechało po krawęznik hmm z tego co pamiętam całkiem nie duży czy szło by to jakos wyciągnac ?? pozdro all

Tytuł:
PostNapisane: 15.lut.2007 09:54:15 
Użytkownik

tani wahacz kupisz nowke za 100 z tylejami wiec nie ma sensu prostowac...

Jest:
M4 Competition
AMG GT S

Strefa czasowa: UTC + 1