enduroboy napisał(a):
no to jak jestes mechaniorem to powinienes wiedziec dlaczego pali sie ta kontrolka!!!! i znac mozliwe przyczyny jak i eliminowac je pokolei zeby usunac usterke.
Przepraszam ze majac 20 lat nie wiem jeszcze wszystkiego, ale takie miejsca jak te sa chyba po to zeby sobie pomagac. A jezeli wyjalem z audi v8 przekladnie kierownicza w celu uszczelnienia, co nie zajmuje 5 minut i nie jest przyjemna robota, mam uszczelnione wszystkie weze, na koncach poskrecane na oryginalnych o-ringach z serwisu, nie ma wyciekow plynu, a wspoma chodzi pieknie to chyba nie jest bledem ze braknie mi koncepcji co moze byc jeszcze nie tak...
Cytuj:
po odlaczeniu aku poporstu mogl sie zrobic resecik i kontrolka znikla.
kontrolka nie znika po odlaczeniu aku
Cytuj:
gdybys mial slaby aku to by sie kontrolka od aku palila.
Tyle to i ja wiem nie bedac jak to napisales "nie najlepszym mechanikiem" dlatego dziwil mnie post kolegi Areck
Cytuj:
ja nie jestem mechanikiem ale widze ze ty tez najlepszym nie jestes.
NIGDY sie za takiego nie uwazalem
Cytuj:
przepraszam ze to napisalem kolego ale strasznie wkurza mnie jak ktos zadaje po czesci banalne pytania a potem chwali sie ze jest mechanikiem co nie wie od czego jest kontrolka i co moze byc przyczyna jak sie zapalila??
Nie przepraszaj. napisales co myslales, aczkolwiek nie uwazam by to pytanie bylo banalne bo jest to pewien problem z ktorym nie daje sobie rady i przy ktorym rozlozylo juz rece paru ludzi budzacych uznanie nie tylko moje ale takze ludzi z tego forum.
Widze jednak ze chyba pomylilem miejsca gdzie to napisalem bo tak jak paru ludzi chce pomoc tak zawsze znajdzie sie ktos kto wie wszystko najlepiej...
I nigdy sie nie chwalilem tym ze jestem mechanikiem poprostu napisalem to bo do tego zmierzyla ta rozmowa.
Sory.