Módl się żeby Ci odpalił. Zdejmij klemę z akumulatora i poczekaj kilka minut może Ci się komp zresetuje i załapie. Mi tak się parę razy udało odpalić, ale za którymś tam kaplica. To jest wina wsuwki, bo reszta ustrojstwa jest sprawna. Mi jedna poleciała, miałem drugą i jak ta padła to płakałem, na szczęście pod blokiem to się stało. Byłem z tym w salonie VW & AUDI w Olsztynie, to mnie „wyśmiali” że CONLOG nie jest fabryczny i podziękowali. Potrzeba było dobrego elektronika. Naprawa wyglądała jak program usterka, tylko się „fachowcy” zmieniali. Ale mi nie było do śmiechu, ani tym wcześniejszym fachowcom którym nie zapłaciłem. W końcu jeden gościu chyba ze trzy godziny się męczył, rozebrał pół samochodu i w końcu spiął centralkę, na krótko i odpalił. Centralka u mnie znajdowała się pod konsolą środkową, w okolicach ręcznego. Wiącha kabli miała długość dwa razy do tylnej szyby. Odcinało u mnie pompę paliwową i z zapłon.

:!!:A może ktoś z AKP jest w stanie naprawić te wsuweczki od imobilesera lub zna kogoś takiego

:!!: