Miałem tą standardową usterkę i chciałem podzielić się informacją, że znalazłem człowieka
godnego polecenia do naprawy. Rzecz ma się w tym, że często ktoś może podjąć złą decyzję
i wywalić stare kupując nowe za 120-150zł choćby z Allegro, to błąd. Mając swoje naprawa
kosztuje 100zł plus koszty wysyłki lub dojazd do gościa w Swarzędzu, on to robi na miejscu
w jakieś 20min i daje gwarancję na 2 lata, do tego przegląda sprzęt, czyści i konserwuje.
Po jego naprawie czyli wymianie procesora sterującego, nasze będzie dalej
działało przez co najmniej 5-7 lat, do póki spowrotem nie zapcha się procesor, a to bardzo
długi czas i już pewnie dawno będzie po zmianie właściciela auta, kupując z giełdy czy Allegro,
należy liczyć się z tym, że dzisiaj działa, jutro, za tydzień czy 2 miesiące będzie
dokładnie ta sama usterka.
Podaję namiary, gdyby ktoś potrzebował, byłem u człowieka w domu i z czystym sumieniem
polecam serdecznie jego usługi i dzielę się namiarami, bo to fachowiec godny zaufania.
http://www.elektro-car.pl/
Nie zamawiać nic przez stronę, tylko dzwonić i umawiać się, powoli te procesory się kończą
i przyjdzie dzień, kiedy nie da się już kupić ale jeszcze trochę ich ma i sprzęt daje się uratować za dobrą kwotę.