.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 05:41:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 C5] PROBLEM Z PODŚWIETLANIEM KOKPITU
PostNapisane: 14.gru.2014 15:27:25 
Użytkownik

Witam
Jestem nowym użytkownikiem forum, więc wybaczcie moje ewentualne błędy typu zły dział, że to już było etc.
Jestem świeżym posiadaczem A6 C5 rocznik 2002 z silnikiem 2,4 litra. Mam kilka problemów i liczę na wasze szybkie i fachowe podpowiedzi. A mianowicie:
1) nie działa podświetlenie radia (Audi Concert chyba) - świeci tylko wyświetlacz natomiast żaden przycisk w panelu już nie
2) nie działa jedna żarówka (dioda) w podświetlaniu zegarów - skrajna prawa zdaje się, bo prawa część prędkościomierza nie jest podświetlona i zegar ładowania też zupełnie ciemny. Wskazówki wszystkich zegarów naturalnie świecą

Ponadto:
czytałem o podświetlanych klamkach ale u mnie tego nie ma (wersja dość uboga w elektronikę) i dodatkowo chciałbym mieć komputer pokładowy - da się to jakoś zamontować?

Będę szczerze wdzięczny za wskazówki i podpowiedzi dotyczące przyczyn powyższych problemów.
I jeszcze proszę was o wskazanie gdzie w Warszawie czy okolicach można dobrze i za racjonalne pieniądze naprawić / dołożyć powyższe.

Pozdrawiam

Strefa czasowa: UTC + 1