Witam, mam problem z zegarami, mianowicie nie wskazuje prędkości i nie nabija kilometrów (zegary krótkie, licznik kilometrów elektroniczny). Czasem podczas jazdy zaczynało wskazywać ale tylko chwilowo. Zajrzaem do czujnika przy skrzyni czy kostka czasem nie luźna, a tu rzeźba. Wiązka do wtyczki to dwa kabelki, szary i szary z czerwonym paskiem. Kable przed wtyczką ucięte i połączone z wtyczką ( z wtyczki czarny i brązowy z czerwonym paskiem). Połączenia mocno zaśniedziałe chciałem poprawić i w ferworze walki rozłączyłem przypadkowo nie zapamiętując który kabelek gdzie. Ma może ktoś dostęp do schematu, bądź działa tu jakaś inna prosta zasada gdzie który kabelek? Sprawa druga: przy kostce czerwonej od zegarów jest w wiązce zrobiona wcinka i wlutowany jest jakiś przekaźnik... ma ktoś wiedzę może po coo takie coś i do czego?
_________________ A4 B5 1.8 ADR 95' jest A90 2.3 NG 91' jest A80 1.8 RU 88' było A100 q ABC 93' było A80 2.0 ABK 93' było A80 1.6 PP 91' było A200 2.1 KG 85' było Były trzy Polonezy, dwa Citroeny, Alfa i Maluch.
|