Auto z 2004r 1.9TDI
Płyty jakieś tanie za 1zł.
Witam, mam mały problem z moim navi w A4 B6 a mianowicie chodzi o to że nagrywam płytę z mapą polski i czech
LINK DO MAPYza pomocą programu Clone CD z profilem takim jak jest w zestawie z mapą, używam prędkości 705kByte/s a nagrywarka to LG GSA H42N, wypalałem na niej mapę to tak jakby navi nie widzie wcale tej płyty bo pisze "Please insert CD" wcześniej nagrałem na laptopie znajomego kupiony na początku 2015 roku to po włożeniu mapy wyskakiwał komunikat " Navigation is being actived. Please wait..." ale potem wywalało błąd "CD-Reading error Please check CD-ROM"
LINK DO PL MENUPL menu nagrywam za pomocą UltraISO czyli klikam wypal płytę ISO bo to spolszczenie co mam zajmuje 129mb i jest w formacie ISO.
Podczas próby wgrywania pl menu do navi wkładam płytę wchodzę w "SW DOWNLOAD" i pokazuje mi się coś takiego "Actual SW" May 30 2003" i pod tym jest napisane "SW on CD-R: ..." do wyboru mam "start" i "end" po kliknięciu "start" nic się nie dzieje podejrzewam że navi nie widzi tej płyty skoro w sw on cd-r są kropeczki zamiast jakiegoś napisu.
Proszę was o pomoca może wytłumaczenie bo coś źle robię ? Z góry wielkie dzięki.