Witam szanownych forumowiczów!
Otóż temat jest taki,kupiłem autko do "zrobienia" było podobno na chodzie itd, jednak ktoś zaczął je już rozmontowywać i niefortunnie zaczął od instalacji elektrycznej. Brakuje mi wiele przekaźników oraz masa wtyczek jest odpięta. O ile z wtyczkami można sobie poradzić to na przekaźniki nie mam pomysłu.
Czy ktoś z was ma może zdjęcia skrzynki bezpieczników pod maską oraz tej pod kierownicą? Jeśli nie,to może właściciel jakiejś sprawnej B3 na chodzie mógłby zrobić dla mnie takie fotki i podesłać na PW albo cuś.
Troszkę posmutniałem jak to zobaczyłem,kupiłem samochód nie zapalając go,bo to od znajomego. Myślałem,że to jakaś masa,albo "plusowy" gdzieś przy alternatorze,a tu klops
Pozdrawiam.
Za schematy z góry dziękuję,bo nie bardzo ogarniam czytanie ze zrozumieniem takich schematów,jednak jak zobaczę prawidłową instalację to wiele mi pomoże,dodam,że auto ma klimę i pewnie ze dwa przekaźniki w skrzynce pod maską są właśnie od niej. Tyle wywnioskowałem z opisu na klapce owej skrzynki.
Udało mi się dzisiaj uruchomić światła,podswietlenie deski,pompa paliwa dostaje prąd.Wyraźnie ją słyszę. Jednak rozrusznik nie kręci
Pozdrawiam