Witam kolegów.
Od pewnego czasu mam taki problem, że przód zaczyna trzeszczeć. Mówiąc, że zaczyna mam na myśli to, że przez kilka dni potrafi być wszytko OK i całość gra jak na BOSE przystało a czasami, najczęściej w trasie, przód zaczyna trzeszczeć, efekt jest taki jak by radio gubiło fale z tą różnica, że trzeszczenie słychać też, podczas odtwarzania płyt. Trzeszczy tylko, ale za to cały przód. Tył i SUB grają czysto. Po nocy problem znika by znów się pojawić. Kiedyś było tak sporadycznie a ostatnio problem zdecydowanie się nasila. Byłem już gotów wymienić/zregenerować głośniki ale nie do końca pasuje mi to do nich. Może wzmacniacz albo radio (Symphony II) są winne?
Ktoś miał podobne objawy? Poszukałem na forum i w zdecydowanej większości winne były głośniki. Ale czy wówczas problem nie byłby stały?
_________________ Audi RS6 C5 4.2 Quattro Avant Audi A6 C5 3.0 Quattro Avant --------------------------------------- Audi A6 C4 2.5TDi Avant ... skradziony Audi A6 C4 2.5 TDi Sedan ... sprzedany Audi A4 B6 2.5 TDi Quattro ... sprzedany Audi TT 8N 1.8 T Quattro ... sprzedany Audi A6 C5 2.5 TDi Avant ... sprzedany Audi S6 C5 4.2 Quattro ... sprzedany
|