Witam, prośba do Was o wyjaśnienie (dołączyłbym fotę, ale nie widzę takiej możliwości dodania tu), więc opiszę o co mi chodzi; mianowicie w nastawach podstawowych silników/klap klimy grupa 001 jest dziesięć okienek do ustawienia fabrycznego. Wiadomo, sześć pierwszych odpowiada za sześć silniczków występujących w tym aucie, ale są jeszcze cztery kratki, w których od początku do końca procesu ustawiania wartość się nie rusza i wynosi 000 ( i ponoć tak ma być, widziałem na filmie). I pytanie moje za co odpowiadają te kratki od 7 do 10 (nie mogę nigdzie znależć info o tym), bo u mnie co prawda również się nie ruszają, nie ustawiają, ale wartości już nie wynoszą 000 Precyzyjnie mówiąc: kratka 7 - 000 kratka 8 - 032 kratka 9 - 051 kratka 10 - 050 Pewnie w ogóle bym się tym nie zainteresował, ale mam mały problem z klimą, mianowicie z nadmuchu na nogi leci ciepławe powietrze, z pozostałych możliwych nawiewów, centralne, szyba jest super właściwy ziąb i dlatego dopytuję o te cztery pozycje, które mają jakieś wartości, a nie zera jak to ma być i czy może mieć wpływ na moją nieprawidłowość. Doczytałem też, że ponoć silniczek V70 lub V107 może być za to odpowiedzialny, ale przyznam, że średnio orientuję się w temacie i dlatego prośba do Was o informacje w powyższych kwestiach tych nastawów no i silniczków. Błędów brak zarówno przed robieniem nastawów jak i po tej operacji. Dzięki za pomoc.
|