|
Witam,
chciałbym zastąpić oryginalne lusterka bez funkcji składania wersją z funkcją składania. Obecnie moje lusterka wyposażone są w: - sygnalizację martwego pola (Side Assist), - podgrzewanie, - elektryczną regulację.
Może ktoś z Was pomoże mi w namierzeniu poprawnej wersji lusterek lub konkretnego numeru VAG? Chciałbym wiedzieć, na co zwrócić uwagę – samochód to Audi A3 8Y Sportback (wersja europejska po liftingu). Sklepy, z którymi rozmawiałem, oczekują konkretnego numeru części i bez tego nie są w stanie mi pomóc (pewnie chodzi o ryzyko zwrotu lub brak odpowiedniej wiedzy technicznej).
Chciałbym, aby nowe lusterka posiadały:
- funkcję elektrycznego składania, - sygnalizację martwego pola, - podgrzewanie, - elektryczną regulację.
Dopuszczam zakup samych stelaży (bez obudowy zewnętrznej i bez wkładu lustra). Na co szczególnie zwrócić uwagę? Czy kluczowa jest liczba pinów? Może dysponujecie rysunkiem technicznym lub wykazem numerów części z katalogu części?
Mam wytypowane poniższe numery, ale nie mam pewności, czy są poprawne:
8Y1 857 409A 9B9 8Y1 857 409G 9B9 8Y2 857 409A 9B9 (14+2) 8Y2 857 409G 9B9
P.S. Temat instalacji, kodowania i związanych z tym wymagań sprzętowych (sterowniki drzwi) jest mi znany.
|