.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.lis.2024 19:33:39

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [80/90 B3]Ruchome fotele problem
PostNapisane: 15.gru.2003 16:52:58 
Użytkownik

Witam wszystkich mam taki problem w mojej 90 sa ruchome fotele chodzi oto ze jest tam pewien luz w prowadnicy fotel ma takie kwadraty które w chodza do prowadnicy i własnie tam wysrepuje ten luz najbardziej denerwujace jest to ze fotel od kierowcy nie doisc ze ze husita przy w chodzeniu w zakrety ale najgorsze jest to ze fotel od kierowcy jak sie siedzi to on ucieka w lewa strone i nie wygodnie sie siedzi ale zauwazłem ze jak go podniose do góry na tym luzie co jest w prowadnicy podejrzewam ze wszystko by było oki. Słyszałem ze na tych kwadratach od fotele co jedza w prowadnicy powinny byc załorzone takie plastikowe nakładki ale nie jestem pewien i tu z tego miejsca prosze o wasza pomoc bo nie jestem pewien co robic czy isc do ASO i to zamówic jezeli moke podejrzenia były słuszne i faktycznie by były te plastki to prosiłbym aby ktos mi podal numer katalogow tej czesc zeby było łatwiej to zamowc w ASO z góry dzięki i pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 16.gru.2003 10:29:26 
Użytkownik

co jest Panowie niekt nic nie wie bede wdzieczny jak ktos zobaczy u siebie jak to jest zamocowane i mi powie dzieki

Tytuł:
PostNapisane: 16.gru.2003 10:47:21 
Użytkownik

u mnie tez lataja fotele, nie mam narazie czasu zeby sie temu przyjzec, ale mnie wylecialy kiedys z tych prowadnic takie plastykowe pierdolniczki, troche polamane, troche takie miekkawe i slizgie i to pewnie one sprawiaja ze fotele nie lataja...

Strefa czasowa: UTC + 1