Witam-mistrzów temacie.
Mam kilka problemów w aucie-bede pisał podpunktami,moze bedzie łatwiej. Jak ktos z was posiada wiedze i czas to moze mi poradzi.
1.Mam radio oryg. i system bose.Poprzedniemu właścicielowi ukradli 2 tylne głośniki i niewiem dokładnie co było w schowku tylnego lewego błotnika w bagazniku.Podejzewam, ze była zmieniarka i jakis wzmacniacz oryg.Mam pozostałosci ,jedn kabel z szeroka koncówka i drugi wezeł ok 15 kabli odietych hamsko sekatorem do zywopłotu.Radio wlacza sie ale nic nie buczy-czy nie zagraja przednie głosniki bez tego wzmacniacza,co robic gdzie dostac takie oryg.cudo?
2.Drugi problem jest taki, iż strasznie mi paruja szyb, jesli nie włacze klimy-chodzi oczywiscie o lekko wilgotny dzien( dosłownie 1 minuta i para jest, ze nic nie widze,właczam klimke i 30 sek.jest git) . Gdzie tkwi awaria?
3.Mam przesuniętą kierownice ( nie jest na wprost ) aby ją poprawic,odłączam akum.?Boję sie ze póżniej bedzie paliła mi kontrolka od air bagu-pytanie czy wystarczy odłaczenie akumlatora i przesunięcie na frezie?
4. Mam pewien przycisk na dole srodkowego słupka wewnatrz auta przy kierowcy.Czy to jest jakis system zabezpieczający??-co to moze być?