Witam Jestem nowym użytkownikiem forum, więc wybaczcie moje ewentualne błędy typu zły dział, że to już było etc. Jestem świeżym posiadaczem A6 C5 rocznik 2002 z silnikiem 2,4 litra. Mam kilka problemów i liczę na wasze szybkie i fachowe podpowiedzi. A mianowicie: 1) nie działa podświetlenie radia (Audi Concert chyba) - świeci tylko wyświetlacz natomiast żaden przycisk w panelu już nie 2) nie działa jedna żarówka (dioda) w podświetlaniu zegarów - skrajna prawa zdaje się, bo prawa część prędkościomierza nie jest podświetlona i zegar ładowania też zupełnie ciemny. Wskazówki wszystkich zegarów naturalnie świecą
Ponadto: czytałem o podświetlanych klamkach ale u mnie tego nie ma (wersja dość uboga w elektronikę) i dodatkowo chciałbym mieć komputer pokładowy - da się to jakoś zamontować?
Będę szczerze wdzięczny za wskazówki i podpowiedzi dotyczące przyczyn powyższych problemów. I jeszcze proszę was o wskazanie gdzie w Warszawie czy okolicach można dobrze i za racjonalne pieniądze naprawić / dołożyć powyższe.
Pozdrawiam
|