.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.lut.2025 20:56:52

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Cykający przekaźnik 208 nie kręci rozrusznik
PostNapisane: 30.sty.2018 18:41:13 
Użytkownik

A4 b5 2.6 v6 95r
Po zgaszeniu auta minęły jakieś 4 minuty wkładam kluczyk przekręcam i nic cisza rozrusznik nie kręci na zapłonie słychać tylko przekaźnik 208 jak ,,cyka” z dość duża częstotliwością i w takim samym tępie miga dioda na licznikach od akumulatora. Nigdy wcześniej nie miałem problemu z odpalaniem. Wyeliminowałem problem z akumulatorem przekaźnikiem i stacyjka dodam jeszcze ze na tak zwany pych tez nie zapala a byłem zmuszony do tego aby spróbować. Zawsze przy zamykaniu słychać było klakson z bagażnika a teraz nie. Jestem bez samochodu już 3 dni. Pomocy

Tytuł: Re: [a4 b5] Cykający przekaźnik 208 nie kręci rozrusznik
PostNapisane: 30.sty.2018 19:20:41 
Użytkownik

A4 b5 2.6 v6 95r
Po zgaszeniu auta minęły jakieś 4 minuty wkładam kluczyk przekręcam i nic cisza rozrusznik nie kręci na zapłonie słychać tylko przekaźnik 208 jak ,,cyka” z dość duża częstotliwością i w takim samym tępie miga dioda na licznikach od akumulatora. Nigdy wcześniej nie miałem problemu z odpalaniem. Wyeliminowałem problem z akumulatorem przekaźnikiem i stacyjka dodam jeszcze ze na tak zwany pych tez nie zapala a byłem zmuszony do tego aby spróbować. Zawsze przy zamykaniu słychać było klakson z bagażnika a teraz nie. Jestem bez samochodu już 3 dni. Pomocy[/quote]

Strefa czasowa: UTC + 1