Witam,
Mam nadzieje ze pisze w odpowiednim dziale. Mam pewien problem...
Kupiłem audi S8 w programie Audi select z Niemiec. Przesiadlem sie z BMW serii 5 F10 i muszę przyznać ze obsługa multimediów jak i wszystkich ustawień jest bardzo nieintuicyjna
Nie mam polskiej instrukcji obsługi a jedynie w wersji niemieckiej z której nic nie rozumiem
Kupiłem dzisiaj kartę SIM PLAY z dostępem do internetu jednak nawigacja nie może połączyć sie z netem i wyświetlić map google earth. Jednak po włożeniu karty mogę wykonać połączenie telefoniczne z aparatu w podłokietniku. Na ekranie jest ikonka 3G i kreski zasięgu jednak nawet gdy łącze sie przez wifi w iPhonie z hotspotem udostępnionym przez auto to dostępu do netu także nie ma
Ktoś mi może pomoc? Na Polska instrukcje będę czekał przeszło tydzień w salonie
I jeszcze jedno.. Czy jest możliwe ustawienie by lusterka rozkładały sie po otwarciu zamka drzwi a nie jak to mam miejsce teraz po włączeniu zaplonu?
I czy naprawdę nikt z projektujacych audi nie pomyślał ze czas 2 sek. Od momentu włączenia wstecznego biegu do włączenia sie kamery cofania jest cholernie irytujący?
Zwłaszcza gdy musimy szybko wykonać manewr na ruchliwej ulicy.
Nie chce wzniecać wojny bmw kontra audi ale ogólna, obiegowa opinia ze audi multimediami wyprzedza bawarke to kompletna bzdura.... Zarówno jeśli chodzi o ergonomię jak i grafikę a kończąc na rozdzielczości kamer czy raczej wyświetlacza oraz szybkości działania procesora głównego
Nie obrazicie sie mam nadzieje za wylanie żali tu na forum
Pozdrawiam,