z tymi światłami na szybę to faktycznie może to nie wyglądać najlepiej ale te paski na światłach nie wyglądają źle a czy to w ogóle jest dozwolone na polskich drogach? jak jest z homologacją?
ten egzemplarz który mam już jest sporo zmodyfikowany w środku podsufitka posiada materiał który jest przyjemny w dotyku siedzenia także już posiadają obszycia czerwono czarne głośniki zostały wymienione na JBLy w bagażniku są mocne diody. Na razie wymieniłem radio 9 calowe android, kamerkę cofania w miejsce podświetlenia tablicy rejestracyjnej pomysł z tymi światłami wpadł mi kiedy znajomy dał mi żarówkę diodowa do wstecznego i tak mocno oświetlało drogę z tyłu pojazdu że zachwyciłem się lecz miał tylko jedna i tak wpadłem na allegro i tam znalazłem te do kierunków niżej podam fotki od świateł cofania
jeszcze widziałem światła w kratkach w zderzaku ale czy to już nie przesada może powinienem na razie jeździć na tych co mam:)
Ogólnie chciałem założyć kanał na YouTube i wrzucać i testować różne gadżety i zostawić sobie te auto nawet kiedy będę już przesiadać się na inne i tak co jakiś czas coś dorzucić ale widząc wasze reakcje to raczej nie jest zbytnio dobry pomysł