mazi18 napisał(a):
Otóż Posiadam Audi A6 99`. W bagażniku po lewej stronie zjaduje sie skrytka z miejscem na zmieniarkę. Na samym dnie tej skrytki jest taka dziwna metalowa skrzynka (można powiedzieć aluminiowa) na stałe przytwierdzona do karoserii. Do niej podłączone są różne kable. Na samej górze ma napis CONTINENTAL. Czasami po uruchomieniu samochodu z tej skrzynki dochodzą dziwne dźwięki (takie brzęczenie), które trwają ok 5-10 sekund. Nie mam pojęcia co to jest. Możę ktoś z was może mi na to pytanie odpowiedzieć.
HGW?? Kontrola cisnienia w ogumieniu? Moze dopompowywanie? A moze to silniczek od pneumatycznego zamka centralnego?
mazi18 napisał(a):
Drugie moje pytanie dotyczy zdalnego otwierania bagażnika. Otóż w kluczyku mam przycisk, który służy do otwierania bagażnika. Po wciśnięciu tego przyciku i przytrzymaniu go przeż chwilkę nić sie nie dzieje. Wprawdzie słychać jakieś dziwięki jakby zamek chciał sie otworzyć jednak nic sie nie dzieje.
Z góry dziekuję za jakiekolwiek podpowiedzi i Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
historie ze zdalnym otwieraniem bagaznika na pewno da sie przecwiczyc przy pomocy komputera - moze brak pewnych ustawien. Poza tym zamek w klapie (chyba masz takowy na kluczyk) moze byc ustawiony kluczykiem w dwoch polozeniach. Sprobuj przestawic zamek kluczykiem i sprawdzic czy wtedy da sie otworzyc klape z pilota[/quote]