.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 08:31:47

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 B5] problem z zapłonem
PostNapisane: 02.gru.2006 17:59:11 
Użytkownik

witam wszystkich i proszę o POMOC !!! Mam problem z moim autkiem. Gaśnie a kontrolki ledwie się palą. No i oczywiście jest wykrzyknik i brzęczyk.Ogólne wrażenie jakby coś z zapłonem ale nie wiem co.Na diagnostyce wyskoczył błąd-że coś nie tak z zasilaniem głównym.Dostałem się do listwy z przekaźnikami i poprawiłem wszystkie połączenia ale to nic nie dało.POMOCY , bo pilnie potrzebuję samochodu a nie da się jeździć.

Tytuł: Re: [A4 B5] problem z zapłonem
PostNapisane: 02.gru.2006 21:45:31 
Użytkownik

waldi911 napisał(a):
witam wszystkich i proszę o POMOC !!! Mam problem z moim autkiem. Gaśnie a kontrolki ledwie się palą. No i oczywiście jest wykrzyknik i brzęczyk.Ogólne wrażenie jakby coś z zapłonem ale nie wiem co.Na diagnostyce wyskoczył błąd-że coś nie tak z zasilaniem głównym.Dostałem się do listwy z przekaźnikami i poprawiłem wszystkie połączenia ale to nic nie dało.POMOCY , bo pilnie potrzebuję samochodu a nie da się jeździć.

Kolego po pierwsze zanim pozre cie mod to powinienes zajrzec do dzialu newbie http://www.audiklub.org/phpBB2/viewforum.php?f=4 pozdro

B3 '1991 1,8 S - SPRZEDANE
Opel Vectra A Diamond Edition - SPRZEDANE

Strefa czasowa: UTC + 1