.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 04:51:02

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 B5] lampka schowka
PostNapisane: 16.sty.2007 23:25:52 
Użytkownik

Witam wszystkich. Z góry napisze że szukałem odpowiedzi na pytanie na forum i nie znalazłem rozwiązania. To że to mój pierwszy post nie znaczy że nie wiem że wpierw szukamy nim zapytamy, ale jak juz pisałem nie znalazłem.

Moje autko to Audi A4 1.8T 96r
Problem jest taki iż nie działa mi światełko w schowku, żarówka jest dobra, ale kupiłem nową w razie czego, wymieniłem i nadla nie działa. Dodam że w bagażniku działa normalnie. Gdzie może tkwić problem? Czy do schowka jest osobny bezpiecznik? Kable nie sa poprzecierane, wrecz sa w bardzo dobrytm stanie i styki i kable.

Teraz drugie pytanie. Wszystkie kontrolki działają mi jak należy, lecz na desce są takie jak by powiedzieć na samym dole 2 prostokąty małe które nie są wogóle podświetlone i nie wiem czy padły żarówki czy co (znajdują się pod kontrolkami rezerwy paliwa) kto ma audi z tego roku wie o co chodzi. Wydaje mi się że jeden powiniem pokazywac temperature na zewnatrz a drugi godzine, ale moge sie mylic. W kazdym badz razie nic nie pokazuja i tak jak juz pisalem chcialbym wiedziec czy tak ma byc, czy poprostu zaroweczki sa popalone.

Z góry dziekuje za odp, pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 16.sty.2007 23:42:07 
Użytkownik

Mam nadzieję, iż zdajesz sobie sprawe, że świtełko w bagażniku działa zawsze, a podświetlenie schowka tylko z zapalonymi światłami pozycyjnymi. Przynajmniej tak jest u mnie. Co do drugiego pytania to temat był na forum. W jednym wyświetlany jest bieg dla skrzyni automatycznej, a w drugim temperatura zewnętrzna (jeżeli posiadasz tą opcję).
Pozdro.

Strefa czasowa: UTC + 1