.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.cze.2025 21:27:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 1.8 TQ '95] Wielki problem z klimą!!
PostNapisane: 10.cze.2007 14:40:54 
Użytkownik

Cześć Panowie!!!
Mam autko 2 lata w zeszłym roku jak je kupiłem nie było czynnika nabiłem pochodziło super 10 dni i przestało. Podjechałem ponownie i faktycznie czynnik zwiał. Powiedzieli że wszystko sprawdzili i nie widać nieszczelności tzn: z wydruku12 min-4min-76mbar.Nabili ponownie gratis i powiedzieli że jak znów zwieja to mam przyjechać.O dziwo przez całe lato nie zwiało-więc nie wróciłem.Tego roku powtórka z rozrywki pojechał em na inny warsztat powiedzziałem o perypetiach z poprzedniego roku i otym że nabijałem kklime rok wczesniej a oni na to że to normalne bo auto stare i bla bla. Nabili zrobili na maszynie BOSCH wydruk i powiedzieli że gitara i po 15 dniach pięknego chłodzenia klima znów nie chłodzi - a cimechanicy łapki umyli i znów 150 zeta w plecy. Po prostu mam już dość partaczy i chyba sam otworze serwis klimy i zatrudnie fachowców a nie piekarzy. Póki co ludzie proszę - wskażcie jakieś dobre w miarę tanie warsztaty klimy na górnym śląsku okolice katowic pomocy!! co to może być? +/- jakie koszty?

Strefa czasowa: UTC + 1