1000 PLN za ECU? Porażka

Do AAH kupiłem za 150 zł... Dobra, ale do rzeczy - to małopolskie coś tam to podobno niezła ściema - ceny z kosmosu a jak coś nie bangla to nie wymienią. Dam Ci dobry kontakt - spróbuj u niego - powinno się udać - robi cuda z elektroniką i sam ma (chyba jeszcze ma 2.6 w A4 oraz S2) z tym, że nieźle porezane więc pewnie sobie da radę - Wesoła, ul. Dworkowa 2, tel. 601-305-882 (Tomek) a jak nie, to po przeciwnej stronie Traktu Brzeskiego masz szrot. Inny kontakt to Mory Auto Mix (trasa na Poznań, zaraz za Wawą) - nie mają dobrych cen ale sprzęt zawsze pierwsza klasa no i przyworzą na zamówienie tel. 796-06-16.
Ja jednak obstawiam abyś podjechał z tym kompem do Tomka - uczciwy i powie co w trawie piszczy... a pewnie masz jeszcze immo w kompie...
A tak w ogóle to jakie objawy padniętego kompa? Taki komp w środku jest prawie pusty - moja karta graficzna jest lepiej napakowana niż on więc jest szansa naprawy (podejrzewam). Inna sprawa to taka, że nie wiem jakie masz objawy, a kilka razy miałem już wskazanie, że komp uwalony a co innego było...