.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 15.cze.2025 07:12:40

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [ALL] Problem z wentylatorem od klimy...
PostNapisane: 21.sie.2007 15:46:18 
Użytkownik

Czytałem juz kolegów sugestie na forum odnośnie zużytych szczotek w wentylatorze od klimy. Jednakże u mnie doszło do następującej sprawy.Wysiadła mi klima podczas jazdy,zaglądam pod maskę i zauważyłem przetarty przewód jednożyłowy który obcierał o pasek i koło od klimy.Nie wiem co to za przewód ale to chyba jakieś zasilanie klimy bo gdy dokonałem naprawy przewodu klima ruszyła, chodził wentylator i wszystko było OK.Ujechałem 2km i koniec znowu to samo. Przewód jest cały a wentylator nie rusza:( Sprawdzałem bezpieczniki i wszystko jest OK. Zastanawiam się czy czasami nie ma jakiegoś dodatkowego bezpiecznika w innym miejscu? A może wentylator po prostu stanął przez szczotki? A wsztystko przez to że w warsztacie po naprawie rozrusznika ktoś nie podpiął przewodu w odpowiednie miejsce, RĘCE załamuje na niektórych mechaników.

Tytuł:
PostNapisane: 21.sie.2007 23:35:39 
Użytkownik

ja wymienialem wentylatory ostatnio i nie dalo sie go rozebrac bo nie sa skrecane tylko zalewane ,co innego z podrobkami sa rozbieralne.

Strefa czasowa: UTC + 1