Panowie mam kilka pytan odnoscie tego mojego AEL'a.
1. Jak wlaczam tylna wycieraczke zeby przetrzec tylna szybe to ona pzniej CIAGLE chodzi, chociaz szyba jst sucha i czysta. czy jest mozliwosc wylaczenia wycieraczki po skorzystaniu z niej czy trzeba za kazdym razem wylaczac silnik ... ??
2. Po deszczu/myciu zauwazylem ze od strony kierowcy zeby tak jakby na progu zbiera mi sie woda w kilku miejscach, nie jest na calosci progu tylko w kilku punktach. Czy Wy tez tak macie czy ja mam dziurawe auto ??

Jak mozna z tym zawalczyc ??
3.W weekend zatankowlaem auto do pelna ( weszlo powiedzmy z 70L troche musialem bujac autkiem zeb sie zmiescilo). jak ruszylem to komputer pokazl mi ze paliwa w baku starczymi na 600-700 MIL ( mil bo mam angielska wersje...) i po przeliczeniu na km to wyszlo ze powiedzmy zrobie na tym baku cos kolo 1000km. Tak mi sie zdaje ze chyba malo. W mercedesie na 55L w trasie zrobie 1000km a w miescie przy ostrzejszej jezdzie 750km. A jezdzac A6 to ja oszczedzam, 2,5RPM i prawiewiecej nic

a wiec mozna powiedziec ze to jazda spokojna i przy takiej jezdzie na tak malo starczy bak

cos chyba jets nie tak...
A z ciekawostek to kiedys zalalem mu 40L i komp pokazywal 400Mil ze na tym zrobie. wiec gdzie tu logika ??
Jak przypomna mi sie jesczze jakies pytania to bede tutaj pisac
pozdrawiam Was.