Pawel13 napisał(a):
Witam
Przeszukałem forum ale na moje pytania nie znalazłem odpowiedzi:
1) Piszecie o "śnieżynce" gdy klima jest włączona. U mnie nic takiego nigdzie się nie wyświetla. Mam A8 przed liftem. Klima chłodzi do momentu gdy przycisną przycisk "ECON" potem powietrze juz leci chłodne ale nie zimne - ale żadna "śnieżynka" nie zapala się
2)Mam "webasto" ale nie wiem jak to włączyć. Widziałem że niektóre A8 mają sterownik w kieszeni lewych drzwi, u mnie tego nie ma
3)do czego służą przyciski w środku panelu klimatronica? Wiem że "Econ" wyłącza klimę, "zawinięta strzałka" włącza obieg wewnętrzny - tak mi się wydaje, a co z pozostałymi?
Pozdrawiam
1. Snieżynka jest wyświetlana ale w innych typach paneli sterownia. W A8 nie ma żadnych "śnieżków"
2. Webasto odpalasz z załączonego pilota albo poprzez ustawienia w Menu, które znajdziesz w schowku tunelu środkowego. Przed liftowce chyba miały jeszcze ten "budziko-zegarek"
3. Auto - wiadomo. Rest - to odzyskiwanie ciepła z układu ogrzewania -(ex. zatrzymyjesz pojazd, gasisz silnik - klikasz rest i wieje jeszcze przez chwilę ciepłe powietrze.