.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.lut.2025 14:47:59

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [a4 b6] wycieraczki
PostNapisane: 10.kwi.2010 06:51:10 
Użytkownik

witam, Panowie mam problem gdyz nie wiem jakie wycieraczki kupic tzn chce aerotwin zalozyc ale widze ze mam poki co zwykle wycieraczki , i tak sie zastanawiam czy moge zalozyc aerotwim bo na ich stronie napisano ze beda pasowac do mojego modelu tylko wtedy gdy mam aerotwim zalozone od nowowsci a psikus jest taki ze te wycieraczki aerotwin bosch kosztuja 200 i najzwyczajniej w swiecie nie chce wyrzucac tej kaski w bloto , za podpowiedzi serdecznie dziekuje

Tytuł:
PostNapisane: 10.kwi.2010 17:12:54 
Użytkownik

w twoim modelu fabryczniie byly 3 rodzaje wycieraczek mocowane standarodwe aerotwiny i takie mocowanie haczykowate gdzie plastik jest na stałe na ramieniu a w wycieraczce przy mocowaniu jest sam metal aerotwinow niemasz fabrycznych wiec musisz zoabczyc ktore mocowanie masz teraz jesli standarowe mozesz zmienic na aerotwiny uniwerslane jesli masz te mocowani ehaczykowate pozostanie ci seria.

z doswiadczenia dodam ci ze w wielu modelach aerotwiny ktore ni ebyly fabrycznie montowane maja za slaby docisk i przy prekodisc powyzej 120-130 niezbnieraja wogole... ( zalezy to od auta )

Tytuł:
PostNapisane: 11.kwi.2010 05:03:35 
Użytkownik

dzieki wielkie za opdpowiedz i podpowiedz , i tak sobie mysle ze poczekam z wycieraczkami do przegladu i niech tam mi zmienia bo z moim szczesciem i brakiem zdolnosci manualnych jak zaczne sprawdzac te mocowania to sie skonczy na jakims nieszczesciu...

Strefa czasowa: UTC + 1