Witam. Otóż posiadam AUDI A4 B5 1.8T, silnik AEB. Autko jest z lipca 1997r. W autku gdy je kupiłem zamontowane już były lampy Valeo na żarówki H4 + W5W. Jedna lampa była zbita od kamienia, więc kupiłem lampy BOSCH na żarówki H7 + H7 + H1 + W5W. Teraz problem polega na tym, że lampy pasują plug&play, wtyczka taka sama itd, święcą pięknie ale ... gdy zapala się światła drogowe gasną światła mijania...
Tak samo jak w lampie Valeo, bo tam była żarówka H4 i tak była zrobiona instalacja...
Co mam zrobić, żeby tak się nie działo?
Druga sprawa, żeby nie zakładać nowego tematu bo dotyczy też lamp, a mianowicie w tych lampach BOSCH są przeciwmgielne H1 a ja na desce nie mam włącznika od przednich i teraz pytanie, czy wystarczy dodać włącznik bo instalacja już jest, czy nie? Dodam jeszcze, że od jednego z kabli idących do wtyczki od lampy jest takie jakby rozgałęzienie i ten kabelek zwisał do zderzaka, widać że było to klejone taśmą izolacyjną...
Kolejna sprawa to brak świateł drogowych. Już na starych lampach zapalały się co 20 przełączeń i problem pozostał. Nie działają również jak się chce zamrugać. Nie świeci się też kontrolka, no chyba że światła zaskoczą...
Proszę o pomoc.