maniek20 napisał(a):
) witam chcę podlonczyć halogeny w audi b3 proszę o wskazówki (jaki pżekażnik i inne podpowiedzi) schemat podłonczenia
Witam
co do podpięcia , to prawdopodobnie masz już pod to przygotowaną instalację - tak jak było to u mnie . A mianowicie przy tej półeczce gdzie masz włączanie grzania tylnej szyby , regulację świateł .. jak to rozbierzesz to z tyłu być może masz już kostkę do podczepienia samego włącznika . następna sprawa .. jak ściągniesz zderzak .. to po lewej i po prawej stronie chłodnicy , lub za nią będziesz miał dwie końcówki do halogenów aby je podłączyć . W większości przypadków składając auto puszczali taką samą instalkę .. i to już zależało tylko od opcji czy sobie Helmut życzył halogeny czy nie . U mnie już było wszystko pod to przygotowane i wystarczyło tylko podpiąć lampy oraz włącznik w kabinie ... Możesz tego nie mieć jeżeli posiadasz naprawdę najprostsze wyposażenie a wręcz mówiąc jego brak .
p.s. jeżeli potrzebujesz mam do sprzedania zderzak pod halogeny , plus dokładka do tego zderzaka - tak ze auto będzie wyglądało jak wersja competition - jest przygotowane to do malowania i oddam za śmieszne pieniądze .