Witam, jak w temacie na samym początku mojej przygody z audi trafiłem na taka zagwozdkę, poprzedniemu właścicielowi otworzyła sie maska podczas jazdy, trochę się pogięła ale jakoś nie przeszkadzało to w użytkowaniu, zamykała się i otwierała.
Udało mi się kupić kolejną na wymianę nawet pod kolor więc sukces, tylko wymienić, tak mi si wydawało. Po przykręceniu jej na miejsce okazało się że trochę tak jakby odstaje i jest wysunięta do przodu samochodu
i tu moje pytanie, jest jakaś możliwość regulacji zawiasów maski góra dół? prawdopodobnie bez zdejmowania błotników się nie obędzie
Zawiasów nie wymieniałem, tylko na szybkiego przerzuciłem maskę, a w planach już mam wymienić błotnik bo trochę wyszła na rancie korozja , podpatrzę jak to wygląda już po jego zdjęciu, a maska jak pisałem wcześniej zamyka się i otwiera w miarę normalnie z tym że jest wysunięta do przodu ok 1cm za obrys błotnika i ok 0,5cm powyżej poziomu błotników przy zawiasach i trochę nie wiem jak to ugryźć może ktoś miał podobną sytuację będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi w tej kwestii
pozdrawiam