Dziś podczas trasy miałem kolizję z innym Audi .. ubezpieczalnia mnie chyba nie polubi , bo to było coś nowego drogiego z wyższej półki na niemieckich blachach .. jakieś nowe a6
Potrzebuje kupić lusterko , i zauważyłem pewne "niby" pod pasowanie od innych aut . I pytanie do znawców tematu :
Czy podpasuje do mnie lusterko od passata B5 przed lift , albo lift .. z wyglądu są niby takie same ,
Tudzież niby od audi a8 d2 , ludzie gdzieś tam niby piszą na internetach ze niby pasują bez problemu . Co do lusterek z a8 , w palecie kolorów jest tam taki lakier który ładnie by się komponował z chromowanymi listwami , i obramówkami szyb w a6 c5 i srebrnymi relingami . Upatrzyłem na necie takich kilka lusterek w bardzo ładnym stanie w normalnej cenie , że szło by je założyć bez lakierowania . I byłbym skłonny kupić taki komplet , tylko pytanie ... czy one podejdą ??
myślę o czymś takim :
http://allegro.pl/lusterko-audi-a8-d2-l ... ml#thumb/2zakładam że elektryka taka sama co w a6 c5 , przełożenie kabelków to nie problem .Czy ktoś z Kolegów ma możliwość porównania tego czarnego trójkąta , na którym mocuje się lusterko do drzwi .. czy to jest to samo ??
pozdrawiam Łukasz