arturro_mitsu napisał(a):
Salieri napisał(a):
Poki co wszystkie C5 z xenonem oprocz jednego, ktore ogladalem byly kombinowane... Albo nie mialy spryskow albo mialy pokretlo od regulacji... .... Co o tym myslec? bo akurat ta jest warta uwagi, ladnie zachowana, zadbana ale jakos nie lubie jak cos w samochdzie jest kombinowane...
o jakiej kombinacji piszesz?
jesli ktos wstawil ori ksenony to w czym problem? chyba tylko na plus auta
![n :/](./images/smilies/005.gif)
hm, no dobra xenony mozna przelozyc, spryskiwacze tez ale jak przelozysz autopoziomowanie? a xenony bez autopoziomowania czy bez spryskiwaczy sa nielegalne. Nie chce miec problemow np z przegladem czy obytymi w prawie pieskami, ktorzy zabiora mi dowod np za brak spryskiwaczy przy xenonach (bo mysle, ze nie beda sprawdzac czy xenony sie samopoziomuja
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
)
a o kombinacji pisze takiej ze nie ma xenonow i nie ma regulacji elektrycznej (brak tego pokretelka moze mowic ze kiedys byly xenony ale po jakims zdarzeniu juz ich np nie ma) a jak np jade na wakacje zaladowanym samochodem w nocy to przy braku regulacji bede oslepial innych. Sam nie lubie jak ktos oslepia wiec staram sie sam nikomu nie szkodzic.
Troche motam ale kupujac samochod powiedzmy za 45-50tys wolalbym miec wszystko tip-top fabryczne i oryginalne bo dla mnie i mojej rodziny to juz kasa niemala.