.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.lut.2025 14:00:46

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: lampy soczewkowe do b3
PostNapisane: 29.mar.2008 01:34:24 
Użytkownik

Witam i prosze o wyjasnienie ,bo sie juz naczytalem roznych opini i sa sprzeczne wiec najlepiej na forum audi otrzymam odpowiedz ,,,,udalo mi sie kupic lampy jak orginaly tylko ze sa, z soczewkami po 2 na lampe , nie znam producenta niestety jeszcze do mnie nie dotarly ale to bedzie w poniedzialek lub wtorek ,sa b.ladne i juz z wygladu mi sie podobaja [zdjecia co prawda]
ale teraz pytania
1. czy swiatla beda lepsze do jazdy w nocy,
2. jak z regulacja tych lamp
3. ktore soczewki sa do swiatel mijania zewnetrzne czy te wewnetrzne pisze o parach tych soczewek , sprzedajacy mowil ze sa na h-1 ...
4 ktore h1 nalepiej kupic do lamp soczewkowych....
5 czy nie bede oslepial lub scigany przez policje i jak sie to ma do okresowej kontroli na stacji diagnostycznej
duzo tych pytan ale pomozcie staremu ktory ma watpliwosci....dzieki i pozdr

Poniewaz po kilku dniach nikt mi nie udzielil na tym forum porady i odp na moje pytania w sumie banalne to prosze o zamkniecie tego tematu -nie przyjal sie..pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 02.kwi.2008 14:13:03 
Użytkownik

teraz to sobie juz moge sam odpowiedziec te lampy soczewkowe to chinski
szajs i na dodatek ten co skladal ta lampe to faktycznie musial miec bardzo skosne oczy , odwrocil w jednej lampie soczewke i to na dodatek ta od mijania
efekt przyslona soczewki od dolu i nie ma swiatla przed autem , p. uwaga nie kupujcie tego szajsu jakby sie taka okazja nadarzyla ja sie sparzylem dokladnie za 500 pln nowe doswiadczenie a zaroweczki od postoju to amatorsko wklejone w migaczach tak ze wymiana to demontaz reflektorow oraz ekwilibrystyka z penceta zeby wymiec zaroweczke a na dodatek postoj w kolorze pomaranczowym to jest dopiero wynalazek...pozdrawiam i zdecydowanie wrocilem do starych sprawdzonych h4 ......

Strefa czasowa: UTC + 1