Witam
Panowie ja zrobiłem taki numer i teraz napisze parę moich spostrzeżeń i odpowiedzi na pytania na priva.
Maska po lifcie nie pasuje do zderzaka przed liftem ( Czyli samego liftu nie załatwimy zmianą samej maski )
Teraz napisze na temat każdego elementu.
Lampy po lifcie mają inny kąt, tutaj jak jest cienki pasek maski i zaraz obok jest grill.
Pas przedni ma inaczej wygięte ramiona po to aby lampy pasowały oraz dostosowanie do maski. Widziałem że maska nie trafiała na odboje z innym pasem.
Błotniki w rezultacie to sam nie wiem... Zostawiłem u siebie jeden z modelu przed liftem a drugi był kupiony.
Ja miałem problem z Maską, więc musiałem ją wymieniać. Wszystkie części, które musiałem kupić to Maska z grillem i wygłuszeniem, Zderzak przedni(kompletny), Pas przedni, Reflektory z przetwornicami, do tego wszystkiego wymieniałem podłużnice dlatego nie jestem w stanie powiedzieć czy je trzeba wydłużać czy nie..... Błotniki mogą zostać od modelu przed liftem gdyż ja dokupiłem tylko jeden
Jeśli ktoś ma S6 lub RS6 no to inna bajka.
Takie małe mankamenty jak:
- maska przed liftem ma inne mocowanie na te plastyczki do spryskiwaczy niż maska po lifcie dlatego zamawiając maskę pamiętaj o tych spryskiwaczach.
- zderzak przedni po lifcie ma już spryskiwacze halogenów, więc trzeba sobie dorobić rurki do spryskiwaczy.