.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 19.lut.2025 20:43:21

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.sie.2007 11:19:04 
Użytkownik

Rysiek, na Twoim miejscu nie podniecałbym się tak tą elektroniką :diabel: . Po pierwsze jak już koledzy pisali II generacja w tym silniku to porażka. To autko na II generacji nigdy nie będzie jeździć tak, jak mogłoby jeździć na sekwencji. Co do stwierdzenia "da się" czy "nie da się", to wszystko się da, pytanie: z jakim skutkiem :P . Piszesz, że miałeś już tyle autek z LPG, że hoho, ale jakoś nie zauważyłem żebyś wiedział, że obecnie sterowniki (kompy do LPG) są w większości wyposażone w emulatory wtrysków, lambdy i mają o wiele więcej funkcji niż ten Twój Leonardo. Na dodatek są tańsze :P . Chwalisz się swoim znajomym Panem inż. ale jakoś nie uprzedził Cię ten znajomy, że autko straci wigor :P . Coś za dużo niejasności w tych Twoich postach. Języka nie komentuję, bo szkoda słów. Ale komentarze w stylu
Cytuj:
za stary jestem na jakies ostrzezenia tak ze se darujcie bo to nie rusza za dlugo siedze w Sat Forum itd by mnie te zachowanie zdziwilo Smile
ale o duperelach nie chcialem pisac.
świadczą tylko i wyłącznie o braku szacunku do innych użytkowników forum, bardzo delikatnie mówiąc.

Tytuł:
PostNapisane: 06.sie.2007 11:29:21 
Użytkownik

Danek napisał(a):
Rysiek, na Twoim miejscu nie podniecałbym się tak tą elektroniką :diabel: . Po pierwsze jak już koledzy pisali II generacja w tym silniku to porażka. To autko na II generacji nigdy nie będzie jeździć tak, jak mogłoby jeździć na sekwencji. Co do stwierdzenia "da się" czy "nie da się", to wszystko się da, pytanie: z jakim skutkiem :P . Piszesz, że miałeś już tyle autek z LPG, że hoho, ale jakoś nie zauważyłem żebyś wiedział, że obecnie sterowniki (kompy do LPG) są w większości wyposażone w emulatory wtrysków, lambdy i mają o wiele więcej funkcji niż ten Twój Leonardo. Na dodatek są tańsze :P . Chwalisz się swoim znajomym Panem inż. ale jakoś nie uprzedził Cię ten znajomy, że autko straci wigor :P . Coś za dużo niejasności w tych Twoich postach. Języka nie komentuję, bo szkoda słów. Ale komentarze w stylu
Cytuj:
za stary jestem na jakies ostrzezenia tak ze se darujcie bo to nie rusza za dlugo siedze w Sat Forum itd by mnie te zachowanie zdziwilo Smile
ale o duperelach nie chcialem pisac.
świadczą tylko i wyłącznie o braku szacunku do innych użytkowników forum, bardzo delikatnie mówiąc.

Witaj Danek
widze ze niemasz pojencia o Leonardo a probujesz udzielac informacji niewiadomo komu do INFO !!!
LEONARDO XL JEST PODLONCZONY DO LAMBDY MAM ZALOZONY EMULATOR WTRYSKOW i JEST TO Z REDUKTOREM A NIE WBITY SZLAUCH W GUME POWIETRZA !!.
nie odp jezeli nie wiesz oco chodzi jezeli chcesz nabic sobie postuw to wal do innych ludzi thx

Tytuł:
PostNapisane: 06.sie.2007 11:52:40 
Użytkownik

:D , bez komentarza :): o wszechwiedzący Ryśku z Berlina :peace:
Do Mod'a proponuję zamknąć ten topik, bo robi się z tego śmietnik. Nic więcej.

Tytuł:
PostNapisane: 06.sie.2007 12:10:26 
Wulkanizator

rysiek-berlin napisał(a):

Witaj Danek
widze ze niemasz pojencia o Leonardo a probujesz udzielac informacji niewiadomo komu do INFO !!!
LEONARDO XL JEST PODLONCZONY DO LAMBDY MAM ZALOZONY EMULATOR WTRYSKOW i JEST TO Z REDUKTOREM A NIE WBITY SZLAUCH W GUME POWIETRZA !!.
nie odp jezeli nie wiesz oco chodzi jezeli chcesz nabic sobie postuw to wal do innych ludzi thx

nie wytrzymałem.... Chłopie, wpadasz tu jak po ogień, chcesz żeby ci dać złoty środek na rzeźbę pod twoją maską w ogóle nie słuchasz ludzi którzy próbują dobrze ci radzić... Co to ma być?? Najpierw atakujesz Kefira, który dla mnie i wielu innych jest skarbnicą wiedzy na temat silników - nie teoretykiem czy panem inżynierem tylko gościem który wszelkie rzeczy o których pisze sprawdzał własnoręcznie, a teraz startujesz do Danka - specjalisty od gazu (od gazu w Audi w szczególności - dlatego jest tu, na forum). Trochę SZACUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do MODów - popieram prośbę o zamknięcie a nawet prosiłbym o usunięcie tego śmietnika....

A80 B3 1,8 JN B+G 2004-2005
w AKP:
S4 AVANT 2,2T + LPG 2005-2008 (sprzedana :( )
A90q B3 2,3 NG/ABH 2008-2013
A6 C5 2,8 B+G avant q tip 2008 -

Tytuł:
PostNapisane: 06.sie.2007 12:30:58 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
Proszę państwa, wystarczy. Panie Ryśku z Berlina - w archiwum jest to czego szukasz i to niejednokrotnie. Poszukaj sobie.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1