Witam
To mój pierwszy post na forum, więc bardzo proszę o wyrozumiałośc.
Mam problem z moją Audi mianowicie poniżej połowy baku samochód zaczyna przerywac, gasnąc nie chce odpalac. Mialem podobny problem wcześniej mianowicie pompka paliwa w baku najwidoczniej sie zużyła i za słabo zaciągała paliwo z drugiej komory. Zakupiłem rok temu nową oryginalną z audi i wszystko działało bez problemu. Parę tygodni temu samochód przestał odpalac mniej więcej gdy na liczniku zasięgu jest 100-150 km. Pompka podłączona na krótko, podłączona pod akumulator chodzi i samochód odpala normalnie. Niestety podłączona pod układ elektryczny samochodu raz chodzi a raz nie. Co może byc przyczyną takiego zjawiska ? Bezpiecznik od pompki jest dobry, pompka na krótko działa, czujnik g 210 nie wiem jak dokładnie sprawdzic. Mam również pytanie gdzie znajduje się przekaźnik od pompki paliwa w baku, ponieważ słyszałem, że taki występuje. Jak wykluczyc ze przekaznik jest dobry, lub czujnik.
Nie znalazłem takiego tematu wcześniej zwłaszcza, że w moim audi jest jedna pompka paliwa mimo, że to quattro, więc występują tu przewody venturiego o ile się nie myle.
NIżej zamieszczam link do zdjęc jak to wszystko wygląda.
http://www.fotosik.pl/u/koziool/album/1301609Pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc.